CARASCO este furnizorul de siguranţă. Pentru că produsele şi serviciile conferă siguranţă, prin calitatea excelentă, şi pentru că ne onorăm întotdeauna comenzile cu promptitudine. Echipa este condusă de dorința de a propune mereu cele mai noi soluții tehnologice referitoare la plasa tip Farmer pentru autostrăzi și ferme, panouri de gard, plasă țesută (impletita), plasă gard, plasă rabiț, sârmă ghimpată, confecții metalice.

Din 1994, CARASCO integrează soluții constructive noi, competențe privitoare la prelucrarea sârmei și confecțiilor metalice. Din 2002, s-a trecut de la producția de plasă împletită pentru domeniul industrial și extractiv (bazinul minier al Văii Jiului) la producția de plasă țesută pentru domeniul civil.
În 2003, CARASCO a adăugat un nou serviciu în portofoliul său, prin semnarea unui parteneriat cu LindeGas România, lider internațional în producția și livrarea de gaze tehnice industriale. Astfel, s-a deschis un depozit de distribuție în Turda, printre primele capacități de stocare ADR (gaze tehnice industriale) din Transilvania.
În 2004, cerințele pieței locale, regionale și naționale au condus la 4 mașini de produs cuie și o mașină de plasă Rabiț. Cele două game de produse au început să fie produse și comercializate cu succes.
Din 2005, CARASCO poate transporta gaze tehnice industriale (ADR), prin camioanele dotate corespunzător.
Astăzi, CARASCO are în oferta comercială: cuie, sârme zincate, plase sudate, stâlpi metalici.
În 2015, după 21 de ani de activitate, CARASCO are în portofoliu peste 100 de firme și instituții, la nivel regional și național. CARASCO își dorește să fie mereu în avangarda soluțiilor tehnice din domeniu, împletite cu servicii de transport, montaj, consiliere și design de soluții customizate.
CARASCO. Perimetrele bine-delimitate, fie că sunt folosite panouri de gard, plasă de tip Farmer sau sârmă ghimpată.