Politica de confidențialitate

CARASCO - furnizor de siguranta. Din 1994

Politica de Confidentialitate

CARASCO IMPEX SRL cu sediul social in P-Ta Romana nr. 28, Turda, jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/4507/1994 avand CIF RO6818530 si este inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prin crearea Contului, fiecare Utilizator sau Cumparator si-a exprimat consimtamantul ca SC CARASCO IMPEX SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.


Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, modificata si completata, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date. Astfel ca SC CARASCO IMPEX SRL se obliga sa respecte toate prevederile legate si sa foloseasca datele cu caracter personal exclusiv in scopurile specificate si declarate.


Oricare Utilizator sau Cumparator are dreptul de a obtine de la CARASCO IMPEX SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Oricare Utilizator sau Cumparator are dreptul de a obtine de la CARASCO IMPEX SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:


dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;


Informațiile tale de contact

Puteți face solicitări legate de securitate și confidențialitate folosind formularul disponibil aici



Specificatii conform Legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal:


Datele cu caracter personal reprezinta orice fel de informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila se refera la orice persoana care poate fi identificata (direct sau indirect) prin referire la un numar de identificare, ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;


Prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la orice activitate efectuata asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate (colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, folosirea, ori dezvaluirea catre terti prin transmiterea, disemirea, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea acestora).


© 1994 – 2018 Toate drepturile rezervate de Carasco. Site realizat de Creative-Web