Despre noi

CARASCO - furnizor de siguranta. Din 1994
wrapkit
Experienta Dobandita
De-a lungul timpului, ne-am remarcat prin oferirea de solutii tehnologice innovatoare, prin servicii si produse la standarde europene, care au reusit sa sustina de fiecare data proiectele clientilor nostri, rezultatul final fiind intotdeauna unul de exceptie.
Echipa este condusă de dorința de a propune mereu cele mai noi soluții tehnologice referitoare la plasa tip Farmer pentru autostrăzi, ferme, panouri de gard, plasă țesută (impletita), plasă gard, plasă rabiț, sârmă ghimpată și confecții metalice.
 • 1994
  Din 1994, CARASCO integrează soluții constructive noi, competențe privitoare la prelucrarea sârmei și confecțiilor metalice. Din 2002, s-a trecut de la producția de plasă împletită pentru domeniul industrial și extractiv (bazinul minier al Văii Jiului) la producția de plasă țesută pentru domeniul civil.
 • 2003
  În 2003, CARASCO a adăugat un nou serviciu în portofoliul său, prin semnarea unui parteneriat cu LindeGas România, lider internațional în producția și livrarea de gaze tehnice industriale. Astfel, s-a deschis un depozit de distribuție în Turda, printre primele capacități de stocare ADR (gaze tehnice industriale) din Transilvania.
 • 2004
  În 2004, cerințele pieței locale, regionale și naționale au condus la 4 mașini de produs cuie și o mașină de plasă Rabiț. Cele două game de produse au început să fie produse și comercializate cu succes.
 • 2005
  Din 2005, CARASCO poate transporta gaze tehnice industriale (ADR), prin camioanele dotate corespunzător. Astăzi, CARASCO are în oferta comercială: cuie, sârme zincate, plase sudate, stâlpi metalici.
 • 2015
  În 2015, după 21 de ani de activitate, CARASCO are în portofoliu peste 100 de firme și instituții, la nivel regional și național. CARASCO își dorește să fie mereu în avangarda soluțiilor tehnice din domeniu, împletite cu servicii de transport, montaj, consiliere și design de soluții customizate.

CARASCO. Perimetrele bine-delimitate, fie că sunt folosite panouri de gard, plasă de tip Farmer sau sârmă ghimpată.

Contactati-ne

ADRESA

Strada 22 Decembrie 1989
Turda
SUNA
0264 317 662
Office: +40 0728 28 50 52

© 1994 – 2023 Toate drepturile rezervate de Carasco. Site realizat de Creative-Web
Bună ziua, cu ce informații vă putem ajuta?
Trimite mesaj pe WhatsApp
Sună acum pentru o ofertă.